20 de setembre de 2012

Castell de cavallers
El Lluc ja ha estrenat el castell de cavallers! Sense rentar ni planxar, fatal, Carme, ho sé. Si t'hi fixes bé, encara s'hi llegeix la marca del sabó que diu "lateral". Però ha estat el regal d'aniversari més esperat dels temps i... tenia tantes ganes de ficar-se dintre i treure el cap per les finestres! De moment, ha estat la joguina més laboriosa que he cosit, suposo que per les mides: està feta a mida de la taula del menjador. Des que el Lluc va començar a gatejar, la taula ha estat un amagatall perfecte i un espai de jocs ideal. Abans cobríem la taula amb un llençol immens (que també utilitzem per posar a terra quan pintem, estampem, etc.), però sempre ens faltava roba per aquí i ens en sobrava per allà. Fins fa gairebé un any, ell en deia "la casa". Fa un temps hi va posar unes caixes a sobre i va dir: "mama, tenim les torres del castell". I d'aquí va sorgir la idea de cosir-li un castell. Vam agafar la disfressa de cavaller que li van portar els reis (espectacular de tan pràctica com és, gràcies, Monstres, gràcies, Diana) i vam anar a triar una roba i unes betes que hi conjuntessin. El resultat és aquesta joguina de la qual estic molt orgullosa i que ens està fent passar unes bones estones de joc compartit.

2 comentaris:

  1. Sonia, és espectacular!! La idea és molt bona; algun dia, quan tingui temps, he de fer la versió per princeses. Amb la feinada que hi has tingut et pots sentir més que orgullosa!!

    ResponElimina
  2. Hola guapa!! Ha arribat l'hora de donar una petita empenta al blog, no creus? T'he deixat un petit reconeixement al meu blog:

    http://agoodteacherneverstopslearning.blogspot.com.es/2013/02/3-liebster-award.html

    ResponElimina

Els teus comentaris generen noves idees... Gràcies!